top of page

Vyhrajte Mercedes-Benz EQA na víkend!

Aktualizováno: 9. 8. 2021


Zpříjemněte si závěr prázdnin nezapomenutelným víkendem s Mercedes-Benz EQA, poháněném čistě elektrickou energií. Zapojte se do soutěže na facebookové stránce Grupeto.


Nádherný vůz zapůjčí výherci Mercedes-Benz PRAHA.


Kdy soutěž probíhá?

Od 9. srpna 8:00 do 18. srpna 8:00.


Jak můžu vyhrát?

Do komentářů k tomuto postu o soutěži napište, jaký je maximální oficiální dojezd modelu EQA. Vyhrává správná odpověď s nejvíce lajky. V případě shodnosti počtu lajků rozhoduje dřívější čas odpovědi. V případě shodného času odpovědi i shodného počtu lajků rozhodne organizátor soutěže o výherci losováním. Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím zprávy na Facebooku.


Když vyhraju, kdy a kde si auto můžu vypůjčit?

Automobil si můžete vyzvednout v pátek 27. srpna od 12:00 do 17:00 hodin na pražském Chodově (Daimlerova 2). Vrátit ho musíte tamtéž v pondělí 30. srpna od 8:00 do 10:00 hodin. Změna termínu výpůjčky není možná. Pro zapůjčení vozu je potřeba předložit dva platné doklady (ŘP sk. B a OP nebo cestovní pas). Výpůjčka se řídí Všeobecnými podmínkami pro výpůjčky vozidel Mercedes-Benz PRAHA (ke stažení níže).


Kdo soutěž organizuje a pořádá?

KREUZIGER project s.r.o., Foglarova 1696/8, 323 00 Plzeň. IČ 05964296, DIČ CZ05964296.


A ještě něco

Pořadatel si vyhrazuje právo na výklad a změnu pravidel soutěže a/nebo na úplné zrušení soutěže bez náhrady. Na výhru není právní nárok. Účastí v soutěži souhlasíte s pravidly soutěže. Facebook není pořadatelem této soutěže, ani se na ní nijak nepodílí.

 

O modelu EQA

EQA je kompaktní atlet mezi vozidly Mercedes-EQ, jasně identifikovatelný podle typické masky chladiče s černým panelem a hvězdou uprostřed a světelného pásu na přední a zadní části vozidla. Jeho sportovní ambice prozrazují také zvýrazněné powerdomy na přední kapotě.


Pomocí nových, nápadných designových prvků prezentuje EQA nový životní styl spojený s elektromobilitou.


Podmínky zápůjčky
.pdf
Download PDF • 182KB


157 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page